Referenties

 

Omdat wij vaak spam ontvangen op deze pagina zijn wij sinds 2013 gestopt met het afbeelden van klantreferenties op deze pagina.

als u hier klikt wordt u doorgeschakeld naar de website van Independer.nl  en kunt u zien hoe onze klanten over ons denken! (aanrader!)

Caroline

"Erg vriendelijke en zeer duidelijke adviseur" 8 in het najaar 2012 hadden wij een prachtige kans om een oud pand op te kopen en wilde daar een goed advies over de hypotheek voor hebben. Na een eerste gesprek met ***** al een erg fijne verstandhouding en hij legt dingen goed uit. Na het voorstel in ontvangst genomen te hebben en een akkoord voor de desbetreffende hypotheek heeft hij het gehele traject begeleidt en ons zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Mede door de drukte van het einde van 2012 heeft hij erg veel voor ons moeten regelen en nabellen, maar dit is altijd zonder problemen verlopen. ***** is een erg prettige man om samen mee te werken. Hij neemt echt de tijd voor je en iets nog eens extra uitleggen is geen probleem! Zeker een aanrader!

woensdag, 27 maart 2013

A. Engelberts

"Eerlijk, kompleet en duidelijk. Een aanrader!" 10 Eind 2012 een buitenkans om een mooie woning te kopen maar net op dat moment een ongelofelijke drukte bij alle hypotheekverstrekkers. Via Independer kwam ik uit bij JT Financiele Diensten. Dhr. **** heeft in de drukste tijd van 2012 ruim de tijd genomen om een voor mij passende hypotheek te zoeken, met duidelijke uitleg en alle voors en tegens van de mogelijkheden. Rekening houdend met persoonlijke omstandigheden, zeker geen standaard verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies. En ook nog eens bereid om 's avonds langs te komen als het nodig is zodat alles snel geregeld kan worden. Uitstekende service!

woensdag, 06 maart 2013

k.r. de rijke

"correct, duidelijke uitleg, geen loze beloftes" 10 een afspraak gemaakt voor een vrijblijvende offerte over een nieuwe hypotheek (starter), op korte termijn een afspraak en keurig tewoord gestaan door dhr r remijn. duidelijke uitleg, alles netjes op papier, nadat we een woning hadden gevonden en toen het proces in werking werd gezet,netjes van alles op de hoogte gehouden. nette man,die netjes zijn afspraken nakomt en een goed advies geeft

donderdag, 31 januari 2013

Petra

"De beste hypotheekadviseur" JT Financiële Diensten10 Stiptheid, correctheid, ethisch verantwoord en klantgericht! Ik kan geen betere adviseur bedenken als dit bureau. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken, informatievoorziening is perfect, hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en zet zich voor 100% in. Had al eerder adviezen gehad bij banken maar de klantgerichtheid was daar een stuk minder.

zaterdag, 26 januari 2013

Gregory en Magda

"Perfect begeleiding en zeer goed advies " JT Financiële Diensten10 We zijn heel tevreden met JT - na een aantal afspraken met twee andere adviseurs hebben we JT gekozen. Hij heeft eigenlijk twee hypotheken geregeld in zeer korte termijn (eind van de jaar) * altijd bereid om onze vragen te beantworden * duidelijk en eerlijk uitleg * niet te duur * goed advies en zorgvuldig uitgevoerd schriftelijk materiaal * heeft alles rond gekregen tegen eind van 2012 * komt afspraken goed na In andere worden - *****is echt een topper. We kunnen hem van harte aanbevelen!

dinsdag, 08 januari 2013

 

Toon Num << Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>Pagina 1 van 7
Powered by Phoca Guestbook

uw voordelen bij JT Financiële Diensten.... besparing op uw huidige maandlast | gratis bemiddeling bij aankoop woning | onafhankelijk advies | altijd direct contact met uw persoonlijk adviseurContactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl 

volg ons ook 24/7 via
TwitterFacebookLinkedinGoogle+