Goed bekeken JT Hypotheken

                                                       
Al vele klanten gingen u voor bij het afsluiten van een JT Hypotheek, bent u benieuwd naar hun reacties, klik dan hier 

Er zijn ongekend veel mogelijkheden en hypotheekvormen. Wij helpen u graag hier meer inzicht in te krijgen en bij de andere zaken die komen kijken bij de aankoop van een woning.
Wij begeleiden en adviseren u bij het gehele hypotheektraject en nemen u alle zorg uit handen. Vanaf het eerste oriënterende gesprek over de financieringsmogelijkheden tot aan het bezoek bij de notaris waar de woning definitief uw eigendom wordt. Desgewenst verzorgen wij voor u de voorlopige teruggaaf van de belasting voor u.

Gratis unieke aankoopservice,
Als u besluit om uw hypotheek via ons te regelen kunt u als klant gebruik maken van onze unieke aankoopservice. Deze dienst houdt in dat wij samen met u in onderhandeling gaan met de makelaar van de door u aan te kopen woning om zodoende een lagere aankoopprijs te bewerkstelligen. Deze dienst is voor u als klant van JT Financiële Diensten volledig gratis.

Kortom bij ons hoeft u nergens naar om te kijken en informeren wij u regelmatig over de status van uw hypotheekdossier. Onze slogan is niet voor niks, Goed bekeken JT hypotheken!

 

Meer informatie…

Contactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl

Volg ons 24/7 via