Goed bekeken JT Hypotheken

                                                       
Al vele klanten gingen u voor bij het afsluiten van een JT Hypotheek, bent u benieuwd naar hun reacties, klik dan hier 

Het afsluiten van een hypotheek is misschien wel de grootste financiële beslissing van je leven. Wij helpen je graag mee met het vinden van de hypotheek die het beste bij jou past.
Er zijn ongekend veel mogelijkheden en hypotheekvormen. Wij helpen u graag hier meer inzicht in te krijgen en bij de andere zaken die bijvoorbeeld komen kijken bij de aankoop van een woning. Wij begeleiden en adviseren u bij het gehele hypotheektraject en nemen u alle zorg uit handen. Vanaf het eerste oriënterende gesprek over de financieringsmogelijkheden tot aan het bezoek bij de notaris waar de woning definitief uw eigendom wordt. Desgewenst verzorgen wij voor u de voorlopige teruggaaf van de belasting voor u.

Gratis unieke aankoopservice,
Als u besluit om uw hypotheek via ons te regelen kunt u als klant gebruik maken van onze unieke aankoopservice. Deze dienst houdt in dat wij samen met u in onderhandeling gaan met de makelaar van de door u aan te kopen woning om zodoende een lagere aankoopprijs te bewerkstelligen. Deze dienst is voor u als klant van JT Financiële Diensten volledig gratis.

Kortom bij ons hoeft u nergens naar om te kijken en informeren wij u regelmatig over de status van uw hypotheekdossier. Onze slogan is niet voor niks, Goed bekeken JT hypotheken!

 

Meer informatie…

Contactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl

Volg ons 24/7 via