Over JT? Wie zijn we en wat doen we?

Richard Remijn, uw persoonlijk adviseur,

Ik ben JT Financiële Diensten gestart omdat ik mijn passie voor het vak van financieel adviseur naar eigen inzicht wilde invullen, vanuit mijn eigen visie en op mijn eigen manier. Juist omdat ik steeds vaker opmerk dat de klant de laatste jaren behoorlijk in de knel is geraakt. Klanten centraal stellen, daar gaat het bij mij om.

Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Tijdens deze jaren heb ik diverse studies doorlopen waaronder de opleiding erkend hypotheekadviseur en de opleiding financiële planning. Ook heb ik diverse binnen- en buitendienstfuncties vervuld in deze jaren waaronder hoofd hypotheken.

JT Financiële Diensten is onderscheidend in de markt en bovenal 100% onafhankelijk wat betekent dat we niet verbonden zijn aan enige financiële instelling. Hierdoor kan JT Financiële Diensten u de beste financiële oplossingen uit de markt bieden. Wij kunnen voor u onderhandelen met zowel binnenlandse als buitenlandse aanbieders van hypotheken, pensioenen, verzekeringen en diverse andere financiële instrumenten. Voor een overzicht van onze aanbieders klik hier.

Ik denk dat u een adviseur zoekt met toegevoegde waarde. Eén met kennis van zaken die u inzicht geeft in uw financiën. Eén die denkt in oplossingen en mogelijkheden, die u tips geeft die geld kunnen opleveren en/of besparen, die u attendeert op zaken die verbeterd kunnen worden. Dit alles gecombineerd met gezond verstand en een informele aanpak.
Een vertrouwd en vast gezicht die u helder en duidelijk advies geeft.

De Autoriteit Financiële Markten, de AFM houdt toezicht op onze kwaliteit. We beschikken over de wettelijke vergunningen en diploma’s om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. We zijn eveneens geregistreerd bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Jouw Toekomst, onze zorg”

Meer informatie…

Contactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl

Volg ons 24/7 via