Welkom op de website van JT Financiële Diensten

JT Financiële Diensten is een onafhankelijk financieel advieskantoor op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning voor particulieren en bedrijven.

JT Financiële Diensten is gevestigd in Goes, gelegen in de provincie Zeeland.

Bent u op zoek naar degelijkheid en betrokkenheid gecombineerd met een frisse kijk op innovatieve oplossingen en mogelijkheden dan bent u bij JT Financiële Diensten aan het juiste adres.

Bij ons staat persoonlijke aandacht en tijd nemen voor de klant hoog in het vaandel.
U treft bij ons dan ook geen negen tot vijf mentaliteit aan of telefonische wachttijden, maar u heeft rechtstreeks contact met uw persoonlijk adviseur.

Omdat wij kantoor aan huis hebben en geen personeel in dienst hebben zijn onze kosten laag. Hierdoor kunnen wij onze diensten aanbieden voor een scherpe prijs waardoor uw maandlast wellicht voordeliger is zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de producten en onze dienstverlening.

Goed bekeken JT hypotheken!

Dat is ons motto!!!
Door onze jarenlange ervaring en ons breed netwerk binnen de financiële wereld kunnen wij voor u bij nagenoeg alle banken en verzekeraars van Nederland en daar buiten onderhandelen waardoor wij u de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden.
Als u hier klikt leest u hoe onze klanten over ons denken!!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen kijk dan verder op deze website of klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijk adviseur.

 

 

Meer informatie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl

Volg ons 24/7 via