Kredietvormen

Doorlopend krediet,
Een zeer flexibele manier van lenen is het doorlopend krediet. Deze leenvorm is uitermate geschikt voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen.
Van tevoren wordt er een kredietlimiet en een termijnbedrag met u afgesproken. Tot de afgesproken kredietlimiet kunt u onbeperkt geld opnemen. Zo hebt u altijd een financiële reserve. Bovendien kunt u ook eens iets meer aflossen als u dat beter uitkomt. In het vaste termijn bedrag is de rente berekend die u dient te betalen, het restant wordt ingelost op het krediet.

Persoonlijke lening,
Een persoonlijke lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt over een vooraf afgesproken looptijd. Een persoonlijke lening is een niet doorlopend krediet en moet in principe vóór uw 68e levensjaar zijn afgelost.

Senioren lening,
De seniorenlening is speciaal ontwikkeld voor oudere klanten die verantwoord een lening willen afsluiten en die niet willen dat, in geval van overlijden, de nabestaanden het restantsaldo van de lening moeten betalen.
De kredietvorm is een persoonlijke lening en niet een doorlopend krediet.

WOZ krediet,
De WOZ-waarde van uw huis kunt u gebruiken om een krediet af te sluiten. Als de WOZ-waarde hoger is dan de hoogte van uw hypotheek, dan kunt u deze overwaarde verzilveren met het WOZ-krediet. U profiteert dan ook nog eens van een zeer scherpe rente! U hoeft daarvoor niet naar de notaris en u hoeft óók geen taxatiekosten te betalen. Verder is het niet noodzakelijk het geld aan uw woning te besteden. Dat is het mooie van het WOZ-krediet.
Het WOZ-krediet is een variant van het doorlopend krediet. U mag dus tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen. Het bedrag dat u hebt afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet. Op die manier hebt u altijd geld achter de hand.

Overige,
Naast bovenstaande vormen zijn er nog vele varianten mogelijk, benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Meer informatie…

Contactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl

Volg ons 24/7 via