Referenties

Omdat wij vaak spam ontvangen op deze pagina zijn wij sinds 2013 gestopt met het afbeelden van klantreferenties op deze pagina.

als u hier klikt wordt u doorgeschakeld naar de website van advieskeuze.nl en kunt u zien hoe onze klanten over ons denken! (aanrader!)

Caroline

“Erg vriendelijke en zeer duidelijke adviseur” 8 in het najaar 2012 hadden wij een prachtige kans om een oud pand op te kopen en wilde daar een goed advies over de hypotheek voor hebben. Na een eerste gesprek met ***** al een erg fijne verstandhouding en hij legt dingen goed uit. Na het voorstel in ontvangst genomen te hebben en een akkoord voor de desbetreffende hypotheek heeft hij het gehele traject begeleidt en ons zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Mede door de drukte van het einde van 2012 heeft hij erg veel voor ons moeten regelen en nabellen, maar dit is altijd zonder problemen verlopen. ***** is een erg prettige man om samen mee te werken. Hij neemt echt de tijd voor je en iets nog eens extra uitleggen is geen probleem! Zeker een aanrader!

woensdag, 27 maart 2013

A. Engelberts

“Eerlijk, kompleet en duidelijk. Een aanrader!” 10 Eind 2012 een buitenkans om een mooie woning te kopen maar net op dat moment een ongelofelijke drukte bij alle hypotheekverstrekkers. Via Independer kwam ik uit bij JT Financiele Diensten. Dhr. **** heeft in de drukste tijd van 2012 ruim de tijd genomen om een voor mij passende hypotheek te zoeken, met duidelijke uitleg en alle voors en tegens van de mogelijkheden. Rekening houdend met persoonlijke omstandigheden, zeker geen standaard verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies. En ook nog eens bereid om ’s avonds langs te komen als het nodig is zodat alles snel geregeld kan worden. Uitstekende service!

woensdag, 06 maart 2013

k.r. de rijke

“correct, duidelijke uitleg, geen loze beloftes” 10 een afspraak gemaakt voor een vrijblijvende offerte over een nieuwe hypotheek (starter), op korte termijn een afspraak en keurig tewoord gestaan door dhr r remijn. duidelijke uitleg, alles netjes op papier, nadat we een woning hadden gevonden en toen het proces in werking werd gezet,netjes van alles op de hoogte gehouden. nette man,die netjes zijn afspraken nakomt en een goed advies geeft

donderdag, 31 januari 2013

Petra

“De beste hypotheekadviseur” JT Financiële Diensten10 Stiptheid, correctheid, ethisch verantwoord en klantgericht! Ik kan geen betere adviseur bedenken als dit bureau. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken, informatievoorziening is perfect, hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en zet zich voor 100% in. Had al eerder adviezen gehad bij banken maar de klantgerichtheid was daar een stuk minder.

zaterdag, 26 januari 2013

Gregory en Magda

“Perfect begeleiding en zeer goed advies ” JT Financiële Diensten10 We zijn heel tevreden met JT – na een aantal afspraken met twee andere adviseurs hebben we JT gekozen. Hij heeft eigenlijk twee hypotheken geregeld in zeer korte termijn (eind van de jaar) * altijd bereid om onze vragen te beantworden * duidelijk en eerlijk uitleg * niet te duur * goed advies en zorgvuldig uitgevoerd schriftelijk materiaal * heeft alles rond gekregen tegen eind van 2012 * komt afspraken goed na In andere worden – *****is echt een topper. We kunnen hem van harte aanbevelen!

dinsdag, 08 januari 2013

Christian

“Goed en zeer helder advies gekregen.” JT Financiële Diensten10 Zeer goede hulp en advies gehad met het financieren van mijn eerste huis. Een aanrader!!!

donderdag, 03 januari 2013

P de Bruyn

“zeer goed en duidelijk advies,geeft vertrouwen” JT Financiële Diensten10 Goede adviseur die onmiddellijk vertrouwen schept. Hij zoekt de meest voordelige offerte voor de klant.Hij neemt rustig zijn tijd om alles uit te leggen. Schept duidelijkheid wat betreft zijn verloning. Ik kan deze adviseur ten stelligste aanbevelen.

vrijdag, 23 november 2012

D Schijf

“Persoonlijk, betrokken en altijd bereikbaar” JT Financiële Diensten9 ***** heeft mij prima geholpen met het onderzoeken van de mogelijkheden om de aankoop van mijn nieuwe woning mogelijk te maken. Het eerste gesprek was geheel vrijblijvend. Omdat dit gesprek zeer goed verliep hebben we daarna nog een vervolgafspraak gemaakt, waarna ***** namens mij de aanvraag van de nieuwe hypotheek heeft afgehandeld. Al met al ben ik erg tevreden het advies en de dienstverlening, hoewel ik het wel redelijk prijzig vind. Daar staat dan wel weer tegenover dat als het **** niet lukt de hypotheekaanvraag te doen er ook niet betaald hoeft te worden.

dinsdag, 20 november 2012

N Faes

“Zeer goed advies” JT Financiële Diensten10 ***** geeft zowel mondelig als schriftelijk een heldere duidelijke uitleg en inzicht over de hypotheek van de aankoop van mijn huis.Hij neem alle tijd voor je zodat je alles goed begrijpt.Als er iets is staat hij gelijk voor je klaar.Hij kont ook gewoon langs huis.Ik ben zeer tevreden over hem,dus een aanrader.

woensdag, 31 oktober 2012

Anoniem

“Goede adviseur, kompleet verhaal en zeer duidelijk” JT Financiële Diensten10 Eerste adviseur die ook keek naar de situatie bij pensioenering. Ook leefsituatie en arbeidsomstandigheden-verandering werd meegenomen. Gecombineerd met duidelijke uitleg, en open over honorarium en commissie, absoluut een aanrader als adviseur.

vrijdag, 05 oktober 2012

J. van Toor

Goed advies”JT Financiële Diensten10

Zowel bij ons thuis, als via de mail hebben we heel goede ervaringen met dit kantoor en met *****zelf. Hij reageert alert en to the pointe. Hij is heel geduldig en heeft heel veel inlevingsvermogen. Hij is bereid telkens en telkens opnieuw met voorstellen en berekeningen te komen en begeleidt je daarbij heel goed tot aan de notaris. Hij staat altijd voor je klaar. Hij maakt een heel accurate, beleefde en keurige indruk. Niets is hem te veel en hij luistert goed en komt zijn beloften altijd op (zeer)korte termijn na. Levert ook zeer zorgvuldig uitgevoerd schriftelijk materiaal. Wij zijn vol lof over hem en zijn kantoor. Je kunt het niet beter treffen als leek op het gebied van financiën. Wij kunnen dit kantoor zonder meer aanbevelen.

vrijdag, 07 september 2012

Martin van der Ende

“Overzichtelijk en eerlijk advies” JT Financiële Diensten9 Na een korte intake, direct een overzichtelijk, duidelijk en eerlijk advies!

vrijdag, 07 september 2012

Fam.Van Till

“****** regelde onze pensioensvoorziening. ” JT Financiële Diensten10 We zijn beide zzp-er en sparen voor ons pensioen. ****** heeft onze Woekerpolis veranderd in een degelijk spaarplan bij een onderlinge verzekeringsmaatschappij. We hebben enorm veel uitleg gekregen en we zijn blij met onze keuze.

woensdag, 05 september 2012

Bart-Jan quist

“Zeer goede en duidelijke adviseur! ” JT Financiële Diensten10 We hebben onze eerste hypotheek via JT Financiele Diensten afgesloten. Wat wij erg pretiig vonden dat **** persoonlijk goed bereikbaar was voor al onze vragen! Ook in het weekend! Daarnaast heeft hij ons goed geadviseerd qua hypotheek. Hij legt alles rustig en duidelijk uit. Ook het feit dat hij bij ons thuis kwam, wanneer het ons uit kwam, was erg prettig. Kortom, een goed en helder bedrijf om met samen te werken!

maandag, 06 augustus 2012

Anoniem

“Zeer goed advies, duidelijke uitleg, toegankelijk” 9 ***** is een prima adviseur. Wij hebben voor onze nieuwe woning 2 onafhankelijke adviseurs en 3 bankadviseurs geraadpleegd. ***** gaf ons met vlag en wimpel het beste advies en uiteindelijk de beste hypotheek. Ik kan hem van harte aanbevelen!

woensdag, 04 juli 2012

Robin Verduijn

“vriendelijk, zinvol, eerlijk en informatief” 8 ******* reageerde direct op mijn mail, erg snel en gerichte reactie. Direct een afspraak kunnen maken bij mij thuis (’s avonds laat!) dit was allemaal geen probleem. Zeer te spreken over de informatie die gegeven is, het is gewoon eerlijk… anders dan bij veel anderen waar je een bepaalde richting in ”geduwd” word. Richard legt alles haarfijn uit en laat je alles duidelijk zien. Erg te spreken over JT financiele diensten!!

woensdag, 04 juli 2012

Anoniem

Goed en duidelijk advies opiniegradient.gif10,0

JT Financiële Diensten Ik heb onlangs mijn eerste woning aangeschaft en ******** heeft mij daarbij goed geholpen. Hij legt alles goed en duidelijk uit.Oook heeft hij mij ontzettend geholpen met het rond krijgen van de hypotheek.Bovendien staat hij altijd voor je klaar.

Anoniem, dinsdag 29 mei 2012
Geadviseerd in april 2012, bij het aankopen van een eerste huis

maandag, 04 juni 2012

Anoniem

Iemand met veel geduld om eea uit te leggen. opiniegradient.gif10,0
JT Financiële Diensten Omdat de rentevast periode van onze huidige hypotheek af liep hebben we tijdig contact opgenomen met JTFD. Na meerdere bezoeken bij ons thuis (!) hebben we nu na oversluiten van de huidige hypotheek een product wat ons meer zekerheid geeft op de langere termijn en ook nog eens voordeliger is. Wat me erg aansprak aan de gesprekken is dat JTFD de tijd neemt om bepaalde zaken toe te lichten wat voor ons niet gelijk duidelijk was. En dat kan toch belangrijk zijn in de lastige wereld van de hypotheken.Anoniem, dinsdag 1 mei 2012
Geadviseerd in januari 2012, bij oversluiten van een hypotheek

woensdag, 02 mei 2012

H.J. van der Hiele

helder en duidelijk opiniegradient.gif8,0

JT Financiële Diensten no nonsens verhaal open en duidelijk, komt afspraken goed na

H.J. van der Hiele, donderdag 12 april 2012
Geadviseerd in januari 2012, bij oversluiten van een hypotheek

dinsdag, 17 april 2012

M. Windsma

Zeer helder en duidelijke uitleg opiniegradient.gif10,0

JT Financiële Diensten Is zeer aan te bevelen, denk goed mee geeft veel opties en luistert goed wat jij wilt en past het advies daarop aan. Dringt nergens op aan en geeft ook advies over aanvullende zaken, zoals verzekeringen. Zelfs als de hypotheek is geregeld kun je je vragen nog stellen.

M Windsma, donderdag 12 april 2012
Geadviseerd in december 2011, bij het aankopen van een ander huis

maandag, 16 april 2012

Fam. C.B.J. van Veldhuisen – van der Gie…

We zijn grandioos geholpen, zijn uiterst tevreden! opiniegradient.gif10,0

JT Financiële Diensten Voor ons was het de eerste keer dat we een huis kochten en dus was alles nieuw! Door het oerwoud van regels, formuliertjes en wetten heeft JTFD ons zeer vakkundig, professioneel, begrijpelijk en snel heen geloodst. Door het verkrijgen van de juiste hypotheek kunnen we nu beginnen om onze droom te verwezenlijken… JTFD, een aanrader!!

Fam. C.B.J. van Veldhuisen – van der Giessen, woensdag 11 april 2012
Geadviseerd in april 2012, bij het aankopen van een eerste huis

donderdag, 12 april 2012

W.M. Wondergem-Rotte

prima advies voor onze situatie! opiniegradient.gif9,0

JT Financiële Diensten Vanwege het aflopen van onze overbruggingshypotheek zochten we naar een passende oplossing en die hebben we in overleg met ***** gevonden. We zijn daarom heel blij dat we met hem hebben samengewerkt!

W.M. Wondergem-Rotte, woensdag 28 maart 2012
Geadviseerd in februari 2012, bij oversluiten van een hypotheek

dinsdag, 03 april 2012

Jordy en Anne

Aanvraag hypotheek opiniegradient.gif9,0

JT Financiële Diensten Hele goede en duidelijke uitleg over verschillende hypotheken, bij vragen snel antwoord via de mail of telefoon. Erg tevreden!

Jordy en Anne, woensdag 1 februari 2012
Geadviseerd in december 2011, bij oversluiten van een hypotheek

vrijdag, 03 februari 2012

Familie Noordijk

duidelijk advies opiniegradient.gif10,0

JT Financiële Diensten is bij ons thuis geweest voor advies over de aankoop van ons huurhuis alles was heel duidelijk en netjes voor ons op papier gezet en toegelicht.hebben vandaag (24-11-2011)de akte getekend bij de notaris ,bedankt voor je advies

fam noordijk, donderdag 24 november 2011
Geadviseerd in september 2011, bij het aankopen van een eerste huis

zaterdag, 26 november 2011

Familie Cornelisse

Zeer duidelijke en eerlijke uitleg !! opiniegradient.gif10,0

JT Financiële Diensten Deze man (*****) weet waar hij over praat, is zeer duidelijk in uitleg, en vroeg ook echt of we het begrepen, en nam daar ook de tijd voor. de man had al gauw in de gaten dat we eigenlijk niets moesten veranderen, gezien de hoge kosten tegen de baten… Kortom..geen premie jager !!

Cornelisse, woensdag 23 november 2011
Geadviseerd in november 2011, bij oversluiten van een hypotheek

zaterdag, 26 november 2011

Anoniem

Uitstekend advies opiniegradient.gif9,0

JT Financiële Diensten ***** heeft verschillende adviezen gegeven, alle adviezen die hij gegeven heeft zijn duidelijk uitgelegd en in het voordeel van de klant.

Anoniem, donderdag 29 september 2011
Geadviseerd in september 2011, Doel van hypotheekaanvraag : Onbekend

donderdag, 06 oktober 2011

Jessica en Barry

Duidelijk advies opiniegradient.gif9,0

JT Financiële Diensten heeft ons super geadviseerd. Hier bij veel en duidelijke uitleg gekregen. Hij had altijd veel tijd voor ons en met alle vragen konden we bij hem terecht! Bedankt hiervoor!! Groetjes Jessica en Barry

Jessica en Barry, vrijdag 23 september 2011
Geadviseerd in juni 2011, bij het aankopen van een eerste huis

woensdag, 28 september 2011

Anoniem

Degelijk maar vooral helder advies opiniegradient.gif9,0

JT Financiële Diensten ***** heeft ons een goede uitleg gegeven over onze huidige situatie en over de mogelijkheden in de toekomst. Neemt de tijd voor ons en de adviezen zien er verzorgt en overzichtelijk uit. echt een aanrader

Geadviseerd in juni 2011, bij oversluiten van een hypotheek

maandag, 11 juli 2011

Anton

Zeer goed en gedetaileerd advies opiniegradient.gif10,0

JT Financiële Diensten Dit kantoor is zeer aan te bevelen, JT heeft ons zeer goed geadviseerd met de financiering voor de aankoop van een woning voor mijn zoon.

Geadviseerd in mei 2011, bij het aankopen van een eerste huis

vrijdag, 01 juli 2011

Anoniem

Goed en praktisch advies verkregen mbt pensioenen. opiniegradient.gif8,0
JT Financiële Diensten Wij hadden een goed gevoel bij ***** Hij heeft ons op een begrijpelijke manier kunnen adviseren in belastingen, lijfrentes, verzekeringen en adviezen. Mocht een hypotheek aan de orde zijn, zullen we zeker ook JTFD uitnodigenGeadviseerd in mei 2011, Doel van hypotheekaanvraag : Onbekend

vrijdag, 01 juli 2011

Peter

Zakelijk, vriendelijk en zeer correct opiniegradient.gif10,0

JT Financiële Diensten Ik wilde anno 2011 graag kijken wat het financieël voor mij zou betekenen een hypotheek over te sluiten. Daar ik mezelf georiënteerd had op veel punten kwam ***** toch met zaken die mij ontschoten waren met name in de privé sfeer wat ik als zeer prettig heb ervaren. Dus niet primair het verkopen van een nieuwe polis wat je vaak tegenkomt, aanrader dus!

Geadviseerd in mei 2011, bij oversluiten van een hypotheek

vrijdag, 01 juli 2011

C1000 Kesselaar (Hoogerheide)

Zeer professioneel bedrijf, geeft een goed en zo helder mogelijk advies naar de wensen van de klant. Heeft ons goed geadviseerd bij onze hypotheek.

J.Kesselaar

 

woensdag, 04 mei 2011

 

Contactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl

Volg ons 24/7 via