Pensioenen

Pensioen advies, een duidelijke zaak,
Uw pensioen is een belangrijke voorziening voor later. Er zijn veel mogelijkheden voor een pensioen, maar het is niet altijd duidelijk hoe u uw pensioen het beste kunt regelen. Een goed pensioen advies van een onafhankelijke adviseur geeft u duidelijkheid.

Het pensioenhuis,
Een goed pensioen advies begint met de uitleg van de werking van uw pensioen. Pensioen is feitelijk uitgesteld loon, bedoeld voor de periode dat u niet meer werkt omdat u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt of omdat u arbeidsongeschikt raakt.
Uw pensioen is opgebouwd uit drie verdiepingen, vandaar dat wel wordt gesproken van het pensioenhuis.
De eerste verdieping is het pensioen dat u van de overheid krijgt (zoals de AOW en ANW).
De tweede verdieping is het pensioen dat u opbouwt bij uw werkgever(s). Naast de basisregeling van dit pensioen is er vaak de mogelijkheid om als werknemer bij te sparen.
De derde verdieping verzorgt u zelf, bijvoorbeeld in de vorm van een lijfrenteverzekering of ander opgebouwd vermogen (denk aan uw eigen huis). Een goed pensioen advies kan u helpen bij de beslissing hoeveel en hoe u ‘investeert’ in deze derde verdieping.

Waarom nu al een pensioen advies?
Voor jonge mensen is het pensioen een ver-van-mijn-bed-show. Toch kan een goed pensioen advies nu, u later veel ellende besparen. Want wat als blijkt dat u straks pensioentekort hebt in de vorm van een pensioengat? Droomt u ervan om met vervroegd pensioen te gaan? Dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk een onafhankelijk pensioen advies te krijgen om uw vervroegde pensioen te regelen.

Het belang van een onafhankelijk pensioen advies,
JT Financiële Diensten bekijkt uw specifieke situatie en wensen en geeft u een onafhankelijk pensioen advies. De onafhankelijkheid is gewaarborgd omdat JT Financiële Diensten geen belangen heeft bij pensioenaanbieders. Wij vergelijken de verschillende pensioenvormen en kijken welke het best is voor uw situatie.

Meer informatie…

Contactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl

Volg ons 24/7 via