Levensverzekeringen

Sommen ofwel levensverzekering,
Een sommenverzekering keert een van tevoren afgesproken bedrag uit wanneer het onzekere voorval zich voordoet. Een sommenverzekering wordt afgesloten op het leven of de gezondheid van een persoon. Sommenverzekeringen zijn daardoor bijna altijd levensverzekeringen.

Enkele voorbeelden van een sommen ofwel levensverzekering zijn bijvoorbeeld een lijfrenteverzekering, uitvaartverzekering, overlijdensrisicoverzekering of een hypotheekverzekering.

Omdat levensverzekeringen complexe verzekeringen zijn waarbij een goed advies van uw adviseur noodzakelijk is houden wij de uitleg hierover op onze website beperkt.
Voor verdere informatie en advies bieden wij u graag een vrijblijvende adviesgesprek aan zodat u op een prettige wijze kennis kunt maken met ons en onze dienstverlening.

JT Financiële Diensten kan u bijstaan in het maken van een keuze van verzekeraar.
Doordat wij onafhankelijk adviseren kunnen wij voor u bemiddelen bij nagenoeg alle verzekeraars van Nederland zodat wij voor u de beste voorwaarden voor de laagste prijs kunnen bedingen, klik hier voor een overzicht van de verzekeraars.

Contactgegevens

JT Financiële Diensten
Heernisseweg 101
4461 PT Goes
Telefoon: 0113-229514
Mobiel 06-20202723
Website: www.jtfd.nl
E-mail: info@jtfd.nl

Volg ons 24/7 via